Tafelzeil is uit. Tuintafelkleden zijn in!

De winter was koud en heftig, en we zijn er waarschijnlijk allemaal weer helemaal klaar voor: de zomer! Want het is weer tijd voor lekker samen eten buiten in de tuin. Iedereen is weer toe aan gezellig wijntjes drinken in de namiddagzon. Maar natuurlijk wil je dat, net als je dat in de winter binnen wilt, doen aan een prachtig opgedekte tafel die niets dan klasse en gezelligheid uitstraalt. Je wilt daarom natuurlijk geen goedkoop tafelzeiltje over je dure, mooie tuintafel leggen. Nou, dan zit er maar één ding op: schaf een mooi tuintafelkleed aan!

Tuintafelkleden: geef je tuintafel nóg meer flair

Voorheen haalden veel mensen hun kostbare tafellinnen van de eetkamertafel naar buiten tijdens de zomerdagen. Echter zien we steeds vaker dat buitenliefhebbers aparte tuintafelkleden voor buiten aanschaffen. Niet opmerkelijk, omdat de hedendaagse tuintafelkleden minstens zo stijlvol en sjiek zijn als de tafellinnen die we binnen over onze eettafel leggen. Bovendien zijn moderne tuintafelkleden bijna altijd voorzien van een teflon coating laag. Deze coatinglaag zorgt ervoor dat vocht en zonnestralen geen kans krijgen om uw tafellinnen te vervagen en verweren.

Teflon coating van je tuintafelkleed geeft UV-straling en regen geen schijn van kans!

Het is begrijpelijk dat je een goedkoop tafelzeiltje ongezellig vindt ogen over je tuintafel. Immers, wanneer je een mooie terrastafel hebt aangeschaft, is het logisch dat je tafellinnen zoekt die deze tafel eer aan doen. Tuintafelkleden zijn dan vaak een supergeschikte oplossing. Zo’n gecoat tafellinnen bevat vaak een teflonlaag die tegen vocht en zonneschijn kan, zonder dat het tafellinnen erdoor wordt aangetast. Tuintafelkleden van goede kwaliteit staan dan ook garant voor een lange levensduur en veel zomerplezier.

Gebruik een tafelbeschermer!

Gebruik onder je prachtige tuintafelkleed wel een tafelbeschermer, net als binnen onder je tafellakens! Tafelbeschermers zorgen ervoor dat zowel je tafel als je tafellinnen/tuintafelkleed geen schade oploopt bij een buts of stoot op de tafel. Een tafelbeschermer kost slechts enkele euro’s, maar kan er veel besparen.

Op naar de zomer! Op naar heerlijk buiten in de tuin eten en naborrelen. Proost!
Meer over tuintafelkleden>>

Comments are closed.