Superfood online zoeken en kopen

Op school en tijdens mijn werk met jongeren hoorde ik steeds meer over ‘superfoods’, een term die ik nog nooit eerder had gehoord en waar ik mij ook helemaal niets bij kon voorstellen! Superfoods? Is dat zoiets als de spinazie die Popeye eet en waardoor zijn spierballen enorm groot worden en waar hij Brutus de baas mee kan? Nee, dat zal vast niet. Op internet heb ik gezocht naar superfoods en wat dit eigenlijk is en ik raakte verbaasd over wat behoort tot deze ‘foods’ en wat je er allemaal mee kunt doen! Ook vond ik het gek dat je superfood online kopen kunt. 

Wat zijn superfoods nou eigenlijk?

Online las ik dat superfoods eigenlijk natuurlijke voedingsmiddelen zijn, maar wel heel veel voedingsstóffen bevatten. Dat geldt natuurlijk voor meer soorten eten, maar bij superfoods heb je soms tot wel 6 keer meer bijzondere eigenschappen zoals vitaminen in één soort voedsel! Ideaal voor de fitnessfreaks met wie ik werk en die nog geen chocolaatje aan durven te raken uit angst dat hun heel gespierde torso in één keer uitzakt naar vetrollen.

Is het echt nodig?

Nadat ik online las wat superfoods zijn en wat voor soort bessen bijvoorbeeld daartoe behoren, raakte ik wel geïnteresseerd in dit begrip. Ik heb het niet geprobeerd, omdat ik meer waarde hecht aan mijn biologische producten en het goede gevoel dat ik daardoor krijg. Wel weet ik nu wat superfoods zijn, dus volgende keer kan ik gewoon hierover meepraten! Wellicht kan ik hen zelfs vertellen wat biologisch nou eigenlijk is, ik hoop het maar!

 

Comments are closed.