Super deal mede door kantoorartikelen van EM Kantoorsystemen

Onlangs zat alles ons tegen. De stroom viel opeens uit waardoor echt ons hele kantoor stilstond. We waren juist druk met de voorbereidingen van een belangrijke presentatie voor een grote potentiele klant. Gelukkig duurde dit slechts een half uur, maar onze meeting kon niet doorgaan omdat de printer dienst weigerde, er geen stiften meer voorradig waren voor het whiteboard en ook de koffie nog eens op bleek te zijn. Zonder deze kantoorartikelen konden we de geplande vergadering wel vergeten.

Via het bedrijf EM kantoorsystemen was dit probleem de volgend dag al verholpen. Ik kon via de website van dit bedrijf heel makkelijk een nieuwe printer, stiften en koffie bestellen en de volgende dag werden deze al bij ons op kantoor afgeleverd. We konden dus alsnog aan de slag. Al snel bleek dat we nog behoorlijk wat werkzaamheden moesten uitvoeren. We zijn direct aan de slag gegaan en hebben, al zeg ik het zelf, nog nooit zo’n mooie presentatie gemaakt.

Vanmiddag zijn mijn collega’s bij de klant op kantoor geweest. Ze hebben er de presentatie van hun leven gegeven en.. Ja, ze hebben voor ons gekozen! Dit is geweldig nieuws natuurlijk. Vanavond hebben we een borrel om dit grote succes te vieren. Want we hebben nog niet eerder zo’n grote klant binnengehaald. En dit succes hebben we natuurlijk ook een beetje aan EM kantoorsystemen te danken. Want zonder de kantoorartikelen die ik via de website heb kunnen bestellen en de volgende ochtend al bezorgd werden, hadden we de presentatie misschien niet op tijd af gehad! Ik kan dit bedrijf daarom aan iedereen aanbevelen. Vanaf nu zullen wij alle kantoorbenodigdheden via de website van EM Kantoorsystemen bestellen.

Maar ik ga nu eerst genieten van een goed glas champagne samen met mijn collega’s en proosten op de mega deal die we hebben gesloten!

Comments are closed.