Stukadoor in Almelo voor het nieuws van de fusie

Zelfs als stukadoor in Almelo het nieuws van de fusie van cement reuzen wint, met Lafarge van Frankrijk en Holcim van Zwitserland ingesteld op een $ 60000000000 bedrijf te creëren , lijkt er een groeiend besef van duurzaam bouwen onder stukadoor Almelo jonge professionals en studenten in India.

Holcim staat te popelen om een betonnen stukadoor Almelo fundering met zijn Holcim Awards, die innovatieve projecten en toekomstgerichte concepten herkennen bouwen .

Met 6.103 innovatieve bouwprojecten uit 152 landen strijden om de $ 2.000.000 ( ₹ 12 crore ) award, een duizelingwekkende line-up uit India dit jaar weerspiegelt het groeiende bewustzijn onder de jeugd van de ecologische en sociaal- economische kwesties die constructie.

De wedstrijd is een initiatief van de in Zwitserland gevestigde stukadoor Almelo Holcim Foundation for Sustainable Construction. Edward Schwarz , algemeen directeur van de Stichting , spreekt tot Business Line op de push die door Holcim Group bedrijven , ACC Ltd en Ambuja Cement , om jongeren uit India te verstevigen hun plannen . Bewerkt uittreksels:

Waarom is het nodig om ’s werelds grootste cement grote stukadoor Almelo duurzaamheid te stimuleren binnen de architectuur ?

De manier waarop we vandaag bouwen heeft een enorme invloed op de wereld de toekomstige generaties zouden ervaren , sinds de bouw en de exploitatie van gebouwen en infrastructuur is verantwoordelijk voor meer dan de stukadoor Almelo helft van alle energie en middelen wereldwijd verbruikt stukadoor Almelo.

Comments are closed.