Stucshowroom: nieuwe locatie voor afbouwmaterialen en interieur advies

Sinds 15 juni is Stucshowroom, uw vertrouwde adres voor interieur advies, gevestigd in de Rooseveltstraat 40 te leiden. Wat meer dan 30 jaar geleden begon als klein winkeltje is hiermee inmiddels uitgegroeid tot een grote zaak dat zich met recht een begrip op het gebied van afbouwmaterialen mag noemen in Leiden en omgeving. Wij verkopen zowel aan particulieren als bedrijven en bieden onze klanten de mogelijkheid langs te komen in onze zaak of onze artikelen snel en eenvoudig online te bestellen via onze webshop.

Interieur advies afgestemd op uw wensen
Naast verkoop van afbouwmaterialen zijn wij ook uw vertrouwde adres voor het geven van advies, waaronder interieur advies op maat. Zo kunnen wij kleuren voor u samenstellen in overeenstemming met uw interieur, maar ook als het gaat om het samenstellen van ornamenten en lijsten voor plafonds en wanden zijn wij u graag van dienst.

Betere bereikbaarheid en parkeergelegenheid
Zou u graag interieur advies inwinnen bij onze specialisten? Wij verwelkomen u graag in onze nieuwe vestiging welke een betere bereikbaarheid heeft (dichtbij de A4) en een betere parkeergelegenheid biedt. Bovendien beschikt onze nieuwe vestiging over een drive-thru wat het mogelijk maakt om indoor te laden en lossen. Daarnaast is de winkel een stuk groter en uitgebreider. Hierdoor heeft u nog meer keuze uit professioneel gereedschap en talloze afwerkingen van plafonds en wanden.

Comments are closed.