Stoere jongenskleding van Vintage Cowboys

Super gave zomercollectie van Vintage Cowboys

Na de geweldige collectie van afgelopen winter waren we al helemaal fan van het stoere, Nederlandse jongensmerk Vintage Cowboys. En door de nieuwe Zomercollectie die deze week is uitgekomen zijn we alleen nog maar enthousiaster geworden!

Vintage Cowboys Zomercollectie 2016

Vintage Cowboys voor stoere jongens

Het merk Vintage Cowboys is speciaal voor stoere jongens. De bedenkster en ontwerpster Jeanine van Zuijlen gaat bij het ontwerpen van de prints en de kledingstukken helemaal uit van wat jongens cool vinden en wat ze graag dragen.

Wat we dan ook zien in de collecties van Vintage Cowboys zijn prints die perfect aansluiten bij de belevingswereld van stoere boys en heerlijk comfortabele materialen. Wat ook niet onbelangrijk is, is dat de collecties van Vintage Cowboys allemaal met de hand gemaakt worden in Europa. Jeanine ziet er ook op toe dat de arbeidsomstandigheden waaronder de items gemaakt worden goed zijn en dat er redelijke salarissen betaald worden.

En omdat je als moeder toch eigenlijk wel wilt dat je zoon er een beetje uitspringt met zijn kleding, worden de Vintage Cowboys collecties in beperkte oplages gemaakt, zodat je zoon lekker uniek over het schoolplein rent in zijn stoere shirt!

Stoere Jongenskleding

 

Stoere shirts met te gekke prints

De shirts in de Zomercollectie 2016 zijn óf helemaal over the top wat betreft kleurgebruik of prachtig ingetogen, met mooie, zachte kleuren. Er zal dus zeker wel een shirtje bij zitten wat perfect past bij jouw zoon.

Wat wij heel gaaf vinden aan deze collectie van Vintage Cowboys is dat de trends die nu helemaal hot zijn in de kindermode gevolgd worden, maar dat er een heel eigen draai aan gegeven wordt.

Neem bijvoorbeeld het shirt Frogs. Hier worden de dierentrend én de tropische trend samengevoegd in één shirt, wat geresulteerd heeft in een ongelooflijk hip, stoer en kleurrijk shirt.

Stoere Shirts van Vintage Cowboys

 

Trendy en comfortabel; de longsleeves en sweaters van Vintage Cowboys

Naast de shirts, bevat de Zomercollectie 2016 ook enkele geweldige longsleeves en sweaters. Uit de wintercollectie wisten we al dat de longsleeves van Vintage Cowboys heerlijk zitten en van perfecte kwaliteit zijn.

De longsleeves uit de Zomercollectie hebben ook weer geweldige prints en de gele boordjes bij 2 van de longsleeves geven een extra hippe touch aan de stoere shirts.

Onze favoriet bij de longsleeves is toch wel Morris. Deze longsleeve heeft een all-over print van origami doeren. Hoe origineel kun je vorm geven aan de dierenprint?!?!

Stoere Longsleeves van Vintage Cowboys

 

Vintage Cowboys online

Zoals wel duidelijk is, zijn wij helemaal in onze nopjes met de nieuwe Zomercollectie van Vintage Cowboys. Als jij ook fan bent, twijfel dan niet te lang om iets aan te schaffen, want zoals al gezegd, om de exclusiviteit te behouden, is de collectie maar in een beperkte oplage geproduceerd.

Comments are closed.