Stamppot buffet Almelo bestellen?

Stamppot buffet AlmeloWoont u in Almelo en wilt u binnenkort een feestje organiseren? Wij zorgen ervoor dat u een compleet verzorgd stamppot buffet Almelo ontvangt. Nu het kouder wordt zijn de stamppotten niet aan te slepen. Wij zorgen ervoor dat alles vers bereid wordt en warm gehouden wordt totdat u er daadwerkelijk van gaat eten. Bij het stamppot buffet Almelo zit het volgende inbegrepen: onder andere rookworst, overheerlijke vers bereide spareribs, daarnaast verse speklappen met of zonder zwoerd. U kunt bij ons aangeven tijdens het bestellen dat u speklappen zonder of met zwoerd wilt. Eventueel vragen wij dat ook als u per ongeluk vergeet te informeren.

Stamppot buffet Almelo bestellen?

Naast deze gebruikelijke vleessoorten kunt u bij ons terecht voor oerham, goulash of gekruide kip hachee. Deze gerechten zij oer winters en verkrijgbaar bij uw stamppot buffet Almelo. Hierbij bieden wij u de mogelijkheid om de vlees naar keuze bij de stamppot te nemen. De stamppot soorten die wij onder andere kunnen verzorgen voor u zijn hutspot, gemaakt van verse wortelen of de welbekende Twentse stamppot die ook aardig in de smaak valt in Almelo.

Wilt u meer informatie over onze stamppotten, dan kunt u onze website bekijken voor alle gerechten die wij u kunnen uitserveren. Heeft u een catering nodig voor het feestje en wilt u dat er goed voor uw gasten gezorgd wordt? En dat vies bestek zo weer retour genomen wordt zonder dat u ook nog eens hoeft af te wassen? Neem dan contact met ons op!

Comments are closed.