speelhuisjes

Speelhuisje

De speelhuisjes van NuBuiten worden al jaren door heel Nederland en België verkocht, en dat is niet voor niets! Onze speelhuisjes zijn niet alleen maar ontzettend scherp geprijsd, maar worden ook nog eens supervoordelig aan huis geleverd. Daarnaast krijgt u bij NuBuiten de breedste keus aan speelhuisjes en speeltoestellen, wij voeren namelijk álle A-merken speelhuisjes en – toestellen.

Een speelhuisje in de tuin blijkt al jaren een groot succes voor velen. Terwijl papa en mama lekker aan de koffie zitten vermaken de kids zich in hun eigen speelkasteel! We hebben de laatste jaren diverse buitenspeel-trends zien gaan en komen, maar de klassieke buitenspeel items zoals speelhuisjes, -torens en schommels blijven toch steeds de boventoon voeren in de verkoop. Een gegarandeerde goede koop dus!
De volledige collectie speelhuisjes staat altijd online bij NuBuiten.nl, met daarbij uitgebreide informatie per model en natuurlijk de maatvoering en levertijd. Wilt u liever eerst uw speelhuisje in het echt zien, of nog leuker : laten uitproberen door uw kids? Kom dan langs in het NuBuiten Experience Center in Hardinxveld-Giessendam! We hebben altijd een ruime keus aan speelhuisjes opgesteld staan, zodat u op uw gemak sfeer kunt proeven en inspiratie kunt opdoen!

NuBuiten . nl
Rivierdijk 31
3372BE Hardinxveld-Giessendam
0184 610501 / info@nubuiten.nl

Comments are closed.