spectaculaire prijsverlaging

Mike Twaalfhoven  laat het volgende weten: vanaf 1 maart 2013 geldt het 6% btw-tarief op de arbeidskosten bij het renoveren en herstellen van woningen die ouder zijn dan 2 jaar. Dit geldt ook voor arbeidskosten bij aanleg en onderhoud van tuinen.

Het gaat om een tijdelijke maatregel die geldt vanaf 1 maart Bepalend voor de toepassing van het 6%-tarief is het moment waarop de dienst wordt afgerond.

Renovatie- en herstelwerkzaamheden zijn: het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden van (delen van) de woning Het 6%-tarief is alleen van toepassing op de arbeidskosten en niet op de materialen. Bron website belastingdienst.

Dus naar M12h.nl met die klus !

Mijn naam is Mike Twaalfhoven, het klussen zit mij vanaf mijn prille jeugd al in het bloed.

Ik ben 8,5 jaar werkzaam geweest bij een technische groothandel in diverse functies, van magazijnmedewerker ben ik doorgegroeid tot uiteindelijk filiaalhouder. Gedurende deze periode heb ik in mijn vrije tijd mijn eerste koopwoning grondig gerenoveerd, waarna ik ben verhuisd naar een volgend en groter project, een pakhuis met bovenwoning in het centrum van Alkmaar. Klik hier hier voor foto’s In beide woningen heb ik mezelf bewezen dat ik uitstekend in staat blijk duurzame en innovatieve oplossingen te bedenken, en deze op maat uit te voeren. Tevens heb ik in deze tijd een aanzienlijk en professioneel gereedschaps-arsenaal aangeschaft.

Hierdoor bleek het voor mij een kleine stap om mijn baan op te zeggen en als zelfstandig klusbedrijf mijn brood te gaan verdienen, hetgeen ik nu vanaf 1999 met veel plezier en tevreden klanten doe.

Comments are closed.