Soorten motorjassen

Wilt u graag motorjassen voor dames kopen? Er zijn een aantal motorjassen die speciaal voor motorliefhebbers zijn ontworpen. Deze kenmerken zich namelijk om alle bijzondere specificaties die zij hebben zoals extra beschermvlakken, perfect gestikte naden en waterdichte ritsen. Vooral wanneer u een echte diehard bent en net als de heren wekelijks op uw motor rijdt, of misschien wel dagelijks naar het werk, is het fijn om een motorjas te hebben die u als gegoten zit. Daarom hebben wij een aantal zeer goede motorjassen van de beste kwaliteit, die jarenlang mee gaan en zijn voorzien van alle specificaties voor dagelijks gebruik. De kwaliteit van een motorjas is extreem belangrijk, omdat u geheel en voldoende bescherming moet hebben tijdens het motorrijden. Het kan zijn dat u zelf heel voorzichtig bent, maar dat andere weggebruikers dat niet zijn. Om te voorkomen dat u niet goed beschermd bent bij een ongeval raden wij aan om u zelf goed te beschermen. Let hierop bij de aanschaf van een motorjas.

Soorten motorjassen

Onze motorjassen zijn vervaardigd van hoogwaardig leder en de beste textielsoorten. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor een lederen of een motorjas van textiel. Ook zijn er simpele motorjassen die wel voorzien zijn van shockdempers op de armen, maar die niet dermate verstevigd zijn dat u goed beschermd bent bij valpartijen. Onze motorjassen zijn van hoogwaardig leder dat bestand is tegen schuren. U krijgt dus geen doffe plekken op het leer en daarnaast gebeurt er niets met het uiterlijk van uw motorjas wanneer u per ongeluk ergens langs heen schraapt, bijvoorbeeld langs de muur.

Motorjassen kopen?

Bekijk onze collectie motorjassen voor meer informatie over de soorten motorjassen die wij aanbieden in onze webshop. U kunt deze gemakkelijk bestellen aan de hand van onze tabel, wij raden altijd even aan om uw eigen maten op te meten voordat u een motorjas aanschaft.

Comments are closed.