Sony RDP-M5iP

Het ontwerp van de RDP-M5iP is verbluffend klein en handig. Hij is slechts 22,6 CM breed en heeft een handige handvat aan de bovenzijde, hierdoor is deze docking station echt bijzonder fijn in gebruik.
Het is een nogal simpel maar dan ook stevig modelletje, de gehele behuizing is, en voelt betrouwbaar duurzaam aan.

De Sony RDP-M5iP is een zeer compact, ruimtebesparend en gebruiksvriendelijk dockingstation voor je iPod of iPhone. Deze plaats je simpelweg in de RDP-M5iP en terwijl je geniet van je favoriete muziek wordt je iPod of iPhone ook nog eens opgeladen! Met een uitgangsvermogen van 2 x 2 Watt en basreflex luidsprekertechnologie ben je voorlopig wel even zoet. Heb langer plezier met je muziek en speel wel tot 10 uur af met de Sony RDP-M5iP!

Kenmerken van de Sony RDP-M5iP:

  • Draagbaar luidsprekerstation – Eenvoudig te dragen en ruimtebesparend luidsprekerstation voor iPoof iPhone, ideaal voor thuis of onderweg

 

  • Docken en opladen – Luister naar muziek en bekijk video’s van je iPod of iPhone en laad de speler tegelijk op

 

  • Stereogeluid – Geniet van een superieure geluidskwaliteit met een uitgangsvermogen van 2 W + 2 W voor je gehele iTunes-collectie

 

  • Bass Reflex-luidsprekersysteem – Luidsprekersysteem met basreflex voor een krachtig basgeluid

 

  • Afspeeltijd tot 10 uur met batterijen – Neem je station mee onderweg en geniet tot wel 10 uur van je muziek (met 4 AAA-alkalinebatterijen)

 

 • Afstandsbediening – Bedien je iPod of iPhone en de functies op het luidsprekerstation met een handige afstandsbediening (meegeleverd)

Comments are closed.