Sloopauto verkopen? Ikwilvanmijnautoaf.nl helpt u graag

Die oude sloopauto waar inmiddels de APK van is verlopen en die eigenlijk ook steeds lastiger wil starten moet nu echt een keer de deur uit. Maar hoe pak je dat aan? Enkele jaren geleden was er eigenlijk maar een manier. Je pakte je telefoonboek en zocht onder autosloperijen een adresje op. Met een beetje geluk kwamen ze dan twee dagen later je sloopauto ophalen en kreeg je er ook nog een kratje bier voor.

 

Inmiddels leven we in andere tijden. Ook in de wereld van de sloopauto’s heeft het internet zijn intrede gedaan. En het telefoonboek dat bestaat ook al bijna niet meer. Tegenwoordig zoeken we dan ook een koper door gebruik te maken van het wereldwijde web. Hoe? Dat kan heel simpel.

Sloopauto online verkopen

Ook de kopers van sloopauto’s zijn momenteel vaak online. Die tijd besteden ze niet alleen op YouTube en Facebook, ze snuffelen ook op websites zoals ikwilvanmijnautoaf.nl/sloopauto op zoek naar interessante sloopauto’s om aan te kopen. Maar hoe kun  jij er nu voor zorgen dat ze ook jouw sloopauto vinden?

Gemakkelijk sloopauto aanmelden

Het aanmelden van een sloopauto op ikwilvanmijnautoaf.nl/sloopauto is erg gemakkelijk ken kost niet meer dan 10 minuutjes van je tijd. Je gaat naar de website, vult het kentekennummer van de sloopauto in en beantwoord enkele vragen over de staat van de sloopauto en voert de kilometerstand in. Vervolgens zullen sloopauto bedrijven uit heel Nederland je sloopauto kunnen bekijken en kunnen ze hun bod invoeren. Na circa 24 uur ontvang je het hoogste bod waarna je de sloopauto met een druk op de knop kunt verkopen.

Sloopauto ophaal dienst

Het mooie aan deze dienstverlening is dat uitsluitend erkende autosloop bedrijven mee kunnen bieden en dat de dienstverlening voor de verkopende partij geheel gratis is. Het aanmelden is vrijblijvend en bijna alle afnemende sloopauto bedrijven kennen een kosteloze ophaalservice.

Comments are closed.