Sloopauto naar de sloop brengen Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam

Sloopauto

Een auto naar de autosloop brengen in Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam is niet moeilijk. Je hebt er in ieder geval geen vergunning van de gemeente of de overheid of iets dergelijks voor nodig. Je kunt een autosloopbedrijf contacteren met de vraag of zij belang hebben bij jouw sloopauto. Indien dat het geval is kun je een afspraak voor het laten ophalen van je sloopauto in Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam bij Van der Ven Auto’s B.V.
Schadeauto
Sommige mensen halen de begrippen schadeauto en sloopauto nogal eens door elkaar. Beide auto’s zijn vaak niet meer te bereiden, maar het verschil zit hem in het feit dat een sloopauto vaak minder geld opbrengt dan een schadeauto. Een schadeauto kan namelijk ook een nieuwe auto zijn welke na een aanrijding voor een deel ernstig beschadigd is. Er kunnen dan nog wel heel veel bruikbare onderdelen inzitten. Stel dat de auto van achteren is aangereden en daar onherstelbaar is beschadigd, dan is de voorkant (met de motor) nog geheel bruikbaar.

Verzekering
Als je een ongeluk hebt gehad met een auto ben je vaak veel geld kwijt. Tenminste, als je niet goed bent verzekerd. Je sloopauto zal na een fikse aanrijding niet veel meer waard zijn. Als je niet goed bent verzekerd heb je pech gehad, maar zorg er dan in het vervolg voor dat je altijd goed bent verzekerd. Bij een nieuwe auto is een allrisk verzekering zeker aan te raden. Zo krijg je soms de nieuwwaarde van sommige verzekeraars uitgekeerd. Althans, als je in het eerste of tweede jaar je auto totaal los rijdt in Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam.

Van der Ven Autorecycling B.V.: 0165-559230

Comments are closed.