Slimpie suikervrije limonade siroop

Waarom Slimpie suikervrije dranken?
We krijgen vandaag de dag via ons drinken ongemerkt een hoop suikers en calorieën binnen. Het vervangen van ons glas cola of energy drink voor een saai glas water doen wij niet graag. Om te voorkomen dat we te veel suiker binnenkrijgen heeft Slimpie dan ook een limonadesiroop met 0% suiker en calorieën op de markt gebracht. Wel een overheerlijke smaak, maar zonder suikers en kunstmatige kleurstoffen!

Dagelijks hebben wij één tot anderhalve liter vocht nodig. Het Voedingscentrum adviseert ons dan ook om zo veel mogelijk calorie arme producten te drinken. Veel frisdranken, sappen en yoghurtdranken bevatten echter een flinke hoeveelheid suiker. Kinderen, maar ook volwassenen, krijgen hierdoor vaak ongemerkt te veel calorieën binnen. Dit kan leiden tot overgewicht. Water is dan eigenlijk de beste keuze. Met alleen water doe je natuurlijk niemand een plezier! Om te kunnen genieten van een glas water heeft Slimpie suikervrije limonade siropen ontwikkeld. Een lekker fris alternatief voor iedereen die verantwoord met voeding wil omgaan.
Welke smaken limonades?
Er zijn 7 verschillende smaken limonade siroop van Slimpie verkrijgbaar. De smaken welke door ons zijn ontwikkeld zijn:

Aardbeien,
Bosvruchten,
Framboos,
Mixed-fruit (bubblegum),
Sinaasappel,
Sinaasappel-framboos,
Granaatappel.

Genoeg frisse smaken om uit te kiezen dus!
Ready to Drink
Naast de lekkere limonade siropen heeft Slimpie ook kant- en klare drinkpakjes van 0,2 liter in het assortiment. Deze drinkpakjes van Slimpie bevatten net als de limonades ook 0% suiker en calorieën. Door de toevoeging van vitamine D en calcium, belangrijke bouwstoffen voor het menselijk lichaam, zijn zij nog eens extra verantwoord..
De drinkpakjes zijn verkrijgbaar in de vertrouwde smaken:

Bosvruchten,
Mixed fruit (bubblegum).

Handig voor mee te nemen naar bijvoorbeeld: school, gym, picknick, sport of vakantie.
Kijk voor meer informatie over Slimpie op www.slimpie.nl.

Comments are closed.