Sim Only Vergelijken

ABC Sim Only

ABCsimonly.nl is een veilige en betrouwbare vergelijkingssite om uw sim only abonnement op prijs te vergelijken. Als u op zoek bent naar een goedkoper alternatief voor uw abonnement kunt u op deze site snel een prijsvergelijking doen. De prijzen van alle aanbieders in Nederland worden hier vergeleken, zodat u van de meest voordelige aanbieding gebruik kunt maken waardoor u veel geld bespaart.

 

Een sim only abonnement

Een sim only abonnement is een mobiel-telefoonabonnement zonder nieuw toestel. Er wordt door de provider alleen een simkaart geleverd voor uw huidige of los aangeschaft toestel. Met een sim only abonnement kunt u voordelig bellen. Een groot aantal consumenten geeft de voorkeur aan een sim only abonnement. Vaak is men nog tevreden over het toestel dat men reeds gebruikt of schaft men los een nieuw toestel aan.

 

Het voordeel van sim only

Als u kiest voor een sim only abonnement kunt u kiezen uit vele variaties, afgestemd op uw verbruik.

U kiest de maximale abonnementsprijs, het aantal belminuten, het aantal mb’s voor internetgebruik en het aantal sms’jes dat u maandelijks denkt te verbruiken. U kunt uw keuze op de vergelijkingssite abcsimonly.nl invullen en u vindt dan heel snel de aantrekkelijkste aanbieding voor een sim only abonnement. Een groot voordeel van een sim only abonnement met los toestel is dat dit bijna altijd goedkoper is dan een abonnement met telefoon. De telefoon die u met het abonnement aanschaft betaalt u uiteindelijk zelf doordat het bedrag van de telefoon in het maandbedrag van het abonnement is verwerkt. Als u een berekening maakt zal de uitkomst meestal zijn dat een los toestel aanschaffen voordeliger is.

 

Simkaart met toestel

Als u geen bruikbaar toestel meer hebt en er toch een nieuw toestel aangeschaft moet worden

kunt u natuurlijk ook de keuze maken voor een combinatie abonnement van sim met toestel. De aanschaf van een nieuw mobiel toestel is een behoorlijke uitgave. Als u dit bedrag liever niet ineens uitgeeft, maar liever gespreid over 12 of 24 maanden, kan uw keuze toch op een combinatie abonnement vallen. Ook hiervoor kunt u terecht op de site abcsimonly.nl. U maakt op de site weer dezelfde voorkeuren kenbaar voor wat betreft het aantal belminuten, mb’s en sms’jes per maand. Daarnaast geeft u een voorkeur voor een mobiel toestel aan. Ook dan kunt kiezen voor het, voor u, meest aantrekkelijke aanbod.

 

Vergelijken bij abcsimonly.nl

Op de vergelijkingssite abcsimonly.nl vergelijkt u de prijzen van alle aanbieders in Nederland voor sim only abonnementen en abonnementen van sim met nieuwe mobiele telefoon, zodat u geld kunt besparen door voor het voordeligste aanbod te kiezen.

 

ABC Sim Only

Comments are closed.