Shoppen met een kortingscode

Inmiddels zijn er al duizenden webwinkels in Nederland actief. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is online te bestellen. Natuurlijk heb jij hier als shopper ook een groot voordeel aan. Veel webwinkels maken namelijk gebruik van een kortingscode. Met een kortingscode 2013 kun jij veel geld besparen.

Wat is een kortingscode?

Een kortingscode, kortingsbon, vouchercode,couponcode of actiecode is een speciale code die op internet ingewisseld kan worden voor een leuke korting. Vroeger had men een kortingsbon in een folder die uitgeknipt kon worden en bij de kassa kon worden ingeleverd. Hiermee kreeg je in de fysieke winkels leuke kortingen. Je begrijpt natuurlijk wel dat dit op het internet het zelfde principe is. Je kopieert namelijk een code die je vervolgens bij een afrekenscherm invult. Zoek je bijvoorbeeld een Wehkamp kortingscode dan vul je deze bij het betaalscherm van de Wehkamp in. Hierdoor krijg jij meteen korting. Zo zie je maar dat het gebruiken van een kortingscode zeer gemakkelijk is en ook een leuke korting kan opleveren.

Waar kan ik allemaal een kortingscode gebruiken?

De meeste webwinkels maken gebruik van een kortingscode actie. Het is heel simpel om dit te herkennen. Bij het afrekenen wordt er vaak gevraagd of u in het bezit bent van een kortingscode. Zodra dit er staat weet je dat er de mogelijkheid is om geld te besparen.

 

 

Comments are closed.