Sectionaalpoort in panne maken? Schakel een ervaren technieker in voor het specialistisch werk

Het kan altijd voorkomen dat een sectionaalpoort defect gaat. Dit kan door een ongelukje gebeuren, weersomstandigheden of door slijtage. Misschien denkt u wel van, dit kan ik zelf snel en eenvoudig oplossen. Maar dit is in de meeste gevallen helaas niet zo. Het maken van een sectionaalpoort is specialistisch werk. Kleine herstellingen zoals het aandraaien van een aantal scharnieren of het schoonmaken van de kabeltrommel en rails kunt u zelf uitvoeren. Maar wanneer het gaat om een elektrisch bedienbare sectionaaldeur adviseren we in de meeste gevallen om een specialist in te schaken met de juiste kennis. Kleine mankementen zoals het vervangen van lege batterijen zijn eenvoudig zelf op te lossen. Echter wanneer de poort nog steeds niet reageert na het vervangen van de batterijen, dan wordt het tijd om een poorten technieker in te schakelen. Nu hebben we alvast wat voorwerk gedaan en gezocht naar firma’s die u kunt inschakelen. Uit ons onderzoek is gebleken dat u het beste de Firma ROMASS kunt inschakelen. Zij voeren herstellingen uit in heel België en beschikken over universele onderdelen die ervoor zorgen dat ze alle merken en typen sectionaalpoorten kunnen maken.

Expertise

Elektrisch bedienbare sectionaalpoorten zijn namelijk voorzien van geavanceerde technieken, die voortdurend in ontwikkeling is. De techniekers van ROMASS zijn op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast hebben zij voldoende expertise in huis om ook oudere systemen te herstellen. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelen worden ze regelmatig getraind.

Veiligheid

Buiten de complexheid van de besturingssystemen van dergelijke sectionaalpoorten is er nog een reden waarom u de herstelling van je poort beter over kunt laten aan een vakman. Het kan namelijk onveilig zijn om zelf aan de slag te gaan. Zo staan torsieveren en kabels soms onder hoge spanning, waardoor het gevaarlijk is om deze zelf te verwijderen of vervangen. Onze techniekers weten exact waar ze op dienen te letten en hebben genoeg ervaring om veilig te werken. Sterker nog, alle ROMASS monteurs zijn in het bezit van een VCA-certificaat. Daarom is het voor u eigen veiligheid en die van de omgeving verstandig om altijd een vakman in te schakelen.

Sectionaalpoort herstellen

Als u twijfelt of je zelf uw poort kunt herstellen, schakel dan een bekwame technieker in. De monteurs van ROMASS kunnen alle soorten poorten van alle merken herstellen. Zij hebben de know-how en ervaring om op een veilige manier je elektrisch bediende deur weer goed werkend te krijgen. Via www.romass.be/sectionaalpoort-maken kunt u snel en eenvoudig online een interventie melden. U moet een aantal stappen doorlopen in ons online formulier om een melding te maken. Onze planning neemt dan zo spoedig mogelijk contact op om een definitieve afspraak in te plannen. Wilt u liever telefonisch uw probleem melden? Dat is ook geen probleem. U kunt onze klantenservice bereiken via: 078/484996.

 

Comments are closed.