Secretariële ondersteuning

Bent u een ondernemer en wilt u geen vaste secretaresse aannemen, maar bent u wel enorm op zoek naar wat secretariële ondersteuning? Dan bent u bij de specialist genaamd SecretariA aan het juiste adres! Deze specialist zal namelijk voor de oplossing zorgen, doordat zij u een freelance secretaresse kunnen aanbieden op de momenten wanneer u deze nodig heeft. Op deze manier heeft u de juiste secretariële ondersteuning op de momenten dat het nodig is, maar zal u hiervoor niet iemand vast moeten aannemen. SecretariA zal ervoor zorgen dat de freelance secretaresse op locatie komt en zij zal vervolgens de werkzaamheden uitvoeren. SecretariA biedt naast freelance secretaresses nog meer diensten aan zoals een notuleerservice!

Alleen wanneer nodig

Een freelance secretaresse zal haar werkzaamheden alleen maar uitvoeren in opdracht van u als onderneming. De freelance secretaresse zal dus alleen maar werkzaam zijn op de momenten dat dit nodig zijn en u zal hierdoor geen onnodige kosten maken omtrent de secretaresse. Deze zult u namelijk alleen maar gebruiken wanneer nodig.

Bekijk de website van SecretariA

Wilt u meer weten over het inhuren van een freelance secretaresse? Surf dan direct naar de website van SecretariA en lees alles over de mogelijkheden die u met behulp van SecretariA heeft!

Comments are closed.