Schuren door Maerssens Vloerenhuys

De parketexperts van Maerssens Vloerenhuys weten dat de mooiste vloeren parketvloeren zijn. Hout op de vloer geeft aan ieder interieur een mooie warme uitstraling die bij een ieder in de smaak zal vallen. Ook als uw smaak of uw interieur door de jaren heen veranderd, een parketvloer misstaat nooit en kan zelfs in een andere tint worden gelakt! Een parketvloer koopt u dan ook voor de langere termijn, u koopt een vloer die mooier wordt naarmate deze langer ligt. Het is een vloer waarop geleefd moet worden, die door de jaren heen karakter krijgt. Maar dit geldt alleen als de vloer het benodigde onderhoud krijgt. Laat daarom uw parket vloer schuren.

Niet langer zelf schuren

Er zijn genoeg praktijkvoorbeelden te noemen waarbij het zelf schuren van de parketvloer mis ging. Dit kunt u beter door een professional laten doen. Het risico van zelf schuren is dat er hobbels in de vloer komen, oneffenheden en er ongelijkheid ontstaat. Dit is buitengewoon zonde van het kostbare hout, en het zorgt ervoor dat de kwaliteit van de vloer sterk achteruit gaat.

Schuren door Maerssens Vloerenhuys

Het advies is dan ook om de parketvloer te laten schuren door een professional uit uw regio. Bij Maerssens Vloerenhuys Maarssen werken professionals die met goede apparatuur uw parketvloer weer mooi opschuren en de levensduur verlengen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek de website en laat zo snel mogelijk uw parketvloer schuren door een echte parketspecialist!

Comments are closed.