Schuifpoort maken? Schakel een technieker in van ROMASS

Is uw schuifpoort defect en heeft u per direct een vakman nodig? Schakel dan de techniekers van ROMASS in. Bij ROMASS bent u aan het juiste adres, want wij zijn al 20 jaar vakspecialist in het herstellen en onderhouden van elk soort schuifpoort in heel België. Door ons uitgebreid netwerk zijn onze service techniekers gepositioneerd over heel België. Hierdoor is er altijd een technieker bij u in de buurt en snel op locatie.

Schuifpoort defect

Schuifpoort maken? Het is natuurlijk erg vervelend wanneer uw schuifpoort defect is en u wilt het liefst zo min mogelijk tijd en geld kwijt zijn voor het laten maken van uw schuifpoort. Onze techniekers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar en staan altijd klaar om uw problemen met betrekking tot schuifpoorten voor u op te lossen. De meeste storingen worden ter plaatse opgelost door het breed assortiment aan onderdelen die de techniekers beschikken, te danken aan de service bus. De techniekers van ROMASS zijn professioneel opgeleid en worden elk halfjaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en modellen poorten. Om ervoor te zorgen dat zowel de klant als de technieker veilig zijn tijdens het herstel van een schuifpoort zijn alle techniekers van ROMASS VCA gecertificeerd.

Door uw schuifpoort jaarlijks te laten onderhouden en keuren door ROMASS voorkomt u onnodige extra kosten. Naast het feit dat dit ervoor zorgt dat u veel geld en tijd bespaart, is het ook wettelijk verplicht om jaarlijks schuifpoorten en industriepoorten te laten onderhouden en keuren.

Technieker inschakelen

Heeft u per direct een professionele vakman nodig voor het herstel aan uw schuifpoort? Wacht dan niet te lang en schakel een technieker van ROMASS in. Er is altijd wel een technieker van ROMASS bij u in de buurt en daarom kunnen ze snel op locatie zijn. Als u een technieker van ROMASS nodig heeft kunt u gemakkelijk via onze website een afspraak indienen door de verschillende stappen in het formulier in te vullen. Vervolgens zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak ontvangt u per mail een bevestiging met een afspraaknummer.

Wilt u liever telefonisch een afspraak maken, dan is dit geen probleem. Bel naar 078/484996

Comments are closed.