Schilder met ervaring

De Verfbeurs heeft jarenlange ervaring waar kwaliteit, duurzaamheid en service hoog in het vaandel worden gedragen. Wij bieden dan ook kwalitatief hoogwaardige schildersdiensten aan, zowel binnen als buiten. Ook voor het renoveren van panden en het onderhouden van objecten die een integrale projectmatige aanpak vereisen kunt u bij ons terecht!Wij zijn in staat de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden en de onderhoudskosten zo laag mogelijk. Hiervoor vertrekken wij u van de juiste verftechnische adviezen en aanbrengmethoden wat resulteert in een zeer scherpe prijsofferte! Verder staan wij steeds tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende informatie. Aarzel dus niet ons te contacteren voor bijkomende inlichtingen of een offerte.

De Verfbeurs biedt u 26 jaar vakervaring. Met een winkeloppervlakte van 400m2 en een parking van 200m2 bieden we u een comfortabele winkelervaring. Onze plaatsingsdienst voor vloerbekleding, laminaat en raamdecoratie en onze schilder- en behangteams zorgen voor een stipte en vakkundige service in heel de provincie Antwerpen, de Kempen maar ook daarbuiten. Het vakwerk van De Verfbeurs geeft een meerwaarde aan elke ruimte in uw woning of kantoor.

De Verfbeurs is MATHYS colorist en verdeler van RUST-OLEUM. Met Mathys hebt u kwaliteitsproducten die moderne, doeltreffende oplossingen bieden voor de bescherming, renovatie en decoratie van gevels, binnen- en buitenmuren, vloeren en daken. Rust-Oleum biedt u topkwaliteit in technische sprays, rubbercoatings en vloerverven. Bij de verfbeurs hebt u een ruime keuze in beschermende, reinigende, verfraaiende of waterdichtende coatings. Vraag naar ons gratis kleuradvies, zowel in onze winkel als bij u ter plaatse. En doe beroep op onze eigen schilders voor een perfecte uitvoering van uw schilderwerken in Geel en omstreken.

Bron: http://schilderwerkengeel.weebly.com

Comments are closed.