Samsung Note 2 reparatie

Galaxy Note 2 reparatie

Een nieuwe smartphone betekent nieuwe mogelijkheden. Totdat hij stukgaat. Ik had nog maar net een weekje mijn Samsung Galaxy Note 2, of ik liet hem vallen waardoor ik tegen een gebarsten scherm aan moest kijken. Het toestel was flink beschadigd, wat hinderend was in het gebruik. Hierom begon ik gelijk dezelfde middag te zoeken op het internet naar een bedrijf in de buurt van Hoofddorp, met voorkeur naar Haarlem (daar ben ik vaak, en zou ik later die middag ook al zijn), die voor mijn Samsung Galaxy Note 2 reparatie kon zorgen. Ik vond er al snel een in de Waarderpolder in Haarlem, wat makkelijk te bereiken is en waar ik ook gratis kon parkeren; VistaRepair. Ik reed ernaartoe in een kwartiertje, en stapte het pand van VistaTelecom binnen, waar VistaRepair onderdeel van blijkt. Ik stelde mijn vraag, en ondanks dat ze niet gelijk aan mijn telefoon konden beginnen vanwege andere reparaties, zou hij binnen een uurtje klaar zijn. Ik leverde dus mijn telefoon in, kreeg wat te drinken, en ging aan de tafel zitten om rustig op mijn telefoon te wachten. Na drie kwartier kreeg ik mijn telefoon weer overhandigd, gerepareerd en al. Ik rekende af, kreeg een factuur, en ging er snel weer vandoor.

VistaRepair heeft mij snel en goed aan een smartphone reparatie geholpen, en daarvoor ben ik hun dankbaar. Ik vond het proces zeer soepel verlopen; geen verassingen, geen gekkigheid, gewoon goede service! Vandaar dat ik VistaRepair aanraad aan iedereen met een kapotte smartphone die er ook snel weer van wilt kunnen genieten!

Comments are closed.