RR Schoonmaak Nieuwegein

RR schoonmaakbedrijf is een energieke schoonmaakbedrijf en dienstverlenende organisatie met als specialiteiten scholen, kantooronderhoud, glasbewassing, tapijtreiniging, hogedrukreiniging, portiekonderhoud, multifunctioneel onderhoud, conserveren van linoleum vloeren en glazenwasser werkzaamheden.

Onze kwaliteit goede dienstverlening in combinatie met de geboden diversiteit aan diensten en extra service is een succesvol concept gebleken. RR schoonmaak heeft als schoonmaakbedrijf in omgeving Nieuwegein op deze manier, in de afgelopen jaren van haar bestaan een duurzame werkrelatie opgebouwd met grote en kleine opdrachtgevers in uiteenlopende branches vooral in de omgeving Nieuwegein.

Kantoren

Elk type kantoor moet schoon zijn, groot of klein. Dat werkt veel aangenamer en staat ook verzorgd. Uw wensen combineren wij met ons deskundig advies om zo te zorgen voor een goed werkend schoonmaakplan. Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden, kan RR Schoomaak u ook van dienst zijn bij specialistische schoonmaak diensten.

Op een kantoor is vaak vertrouwelijke informatie aanwezig. Daarom is RR Schoonmaak extra zorgvuldig met het selecteren van betrouwbare schoonmakers die bij u gaan schoonmaken. Onze schoonmakers zijn goed in hun uit te voeren taken. Ze hebben een opleiding genoten en worden constant bijgeschoold op het gebied van schoonmaaktechnieken.

Vraag eens vrijblijvend naar onze staat van dienst bij andere bedrijven en instellingen.

Waarin onderscheidt RR schoonmaak zich ten opzichte van andere schoonmaakbedrijven in Nieuwegein?

RR Schoonmaak onderscheidt zich van andere schoonmaakbedrijven door onze:

  • Service
  • kwaliteit
  • klantvriendelijkheid
  • heldere communicatie

Ons beleid is gericht op een optimale inzet van mensen en middelen waarbij het milieu hoog in het vaandel staat. Wilt u dat uw kantoor, zorginstelling of pand in Nieuwegein een visitekaartje is?  RR schoonmaak Nieuwegein helpt u hierbij.

Comments are closed.