Rooster op maat

Wanneer je specifieke wensen hebt als het om roosters gaat, hoef je je geen zorgen te maken dat dit niet mogelijk is. Een rooster is op maat te maken. En hierbij maakt het niet uit welk rooster het is. Of dit nu een veerooster, een convectorrooster is of een tuinrooster.

Een convectorrooster zul je in huis aantreffen. Een convectorrooster is leverbaar in vele houtsoorten. Bij sommige fabrikanten tot wel 50 houtsoorten. Deze zijn vaak ook leverbaar in roestvrij staal, staal of aluminium. Je hebt wat convectorroosters aan gaat dus een brede keus en hierdoor zal één of meerdere roosters perfect matchen met je interieur.

Hondenrooster

Een hondenrooster is ook een veel gefabriceerd rooster. Deze worden vooral geplaatst om honden ergens te weren. Niet omdat mensen een hekel hebben aan honden (of soms misschien toch), maar meer om honden te weren. Denk bijvoorbeeld aan speeltuinen. Het is voor kinderen erg vervelend wanneer er rond speeltoestellen veel hondenpoep is. Hetzelfde geld kan zijn voor grasvelden, tuinen of plantsoenen. De redenen zijn vaak hetzelfde. Men wil geen overlast hebben van honden.

Iedere situatie is vaak anders en daarom maakt men wat hondenroosters betreft deze ook vaak op maat. Een hondenrooster is doorgaans geschikt voor fietsers en voetgangers, maar men kan een zwaarder exemplaar maken, zodat deze ook geschikt wordt voor zwaarder verkeer of voor grasmaaiers. Alles hangt af van de wensen die men heeft en het budget dat men heeft. Een particulier zal overigens vaak voor de goedkopere optie gaan, dan bijvoorbeeld de gemeente.

Comments are closed.