Roofvogel Workshop Privé (2 uur)

Nina-met-Harris-2

Koninklijke roofvogel ervaring privé……..

Uw wilt uw geliefde een bijzonder kado geven of er gewoon lekker met z’n tweeën op uit, dan kan dit.In Thorn, het witte stadje, maakt u dan onder andere kennis met de beroemdste roofvogel van Nederland, Vlieger.
In 2011 vloog hij naar de hand van koningin Beatrix, prinses Maxima, prins Willem Alexander en nog veel meer leden van de Koninklijke familie.
En nu is de beurt aan u.

U komt oog in oog met onze roofvogels. Tijdens deze roofvogel workshop privé. maakt u kennis met een aantal facetten van de valkerij bij de valkenier thuis. We bereiden u voor op het vliegen met de roofvogel.

Programma 2 uur (u bepaalt zelf datum & tijd)

– Ontvangst    koffie of thee
Theorie         geschiedenis, soorten roofvogels, materiaal en techniek 

– Afdragen      deelnemers krijgen roofvogels op de hand
– Vliegen         deelnemers gaan met een roofvogel vliegen
– Eindigen       koffie, thee of iets fris

U komt oog in oog met onze roofvogels. Tijdens deze privé roofvogel workshop maakt u kennis met een aantal facetten van de valkerij bij de valkenier thuis. We bereiden u voor op het vliegen met de roofvogel.

De deelnemers mogen de lederen valkeniershandschoen die ze hebben gebruikt tijdens de roofvogel workshop mee naar huis nemen als aandenken.

Prijs

1 of 2 deelnemers € 200
3 of 4 deelnemers € 300

Bij de privé workshop is het mogelijk iemand mee te nemen om te fotograferen/filmen

Het programma tijdens Koninginnedag in Thorn op 30 april 2011 was samengesteld rond de thema’s cultuur, historie, muziek en traditie.

Aan ons van Birds@Work de eer om samen met de Koningin en leden van de Koninklijke familie te valkenieren. De ster van de dag was “Vlieger”, onze 1 jaar oude Woestijnhavik die zich niets aantrok van alle camera’s en beveiliging maar onbevreesd naar de hand van de majesteit vloog. We zijn, u zult dat begrijpen, reuze trots op hem.

Wilt u net als prinses Maxima en de Koningin ook eens met deze Koninklijke roofvogels vliegen boek dan onze 1 uur durende workshop Koninklijk Vliegen. Een prijsgunstige variant van onze meer uitgebreide roofvogel workshop Valkerij Proeverij.

 

Hoe kan ik mij aanmelden?

  • Datum en tijd waarop u wilt deelnemen
  • mobielnummer voor noodgevallen
  • aantal deelnemers

Heeft u vragen bel dan met Rob van Dipten: 0651 999 251

Comments are closed.