Rolluik stuk bel ROMASS

Een rolluik die stuk is dat is nooit fijn, en wij bij ROMASS weten daar alles van daarom willen wij u graag helpen zodat uw rolluik het weer doet als eerst. Wij weten wat voor irritaties en problemen het met zich kan mee brengen. De privacy minderheid die u ineens heeft, wij begrijpen hoe erg en niet fijn dat kan zijn voor u.

Waarom ROMASS?

Nou waarom u voor ROMASS zou moeten kiezen is heel simpel. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het herstellen en onderhouden van rolluiken van wat voor merk het ook is. Ook bieden wij een hele snelle en goede service aan u vanaf de moment dat u uw afspraak heeft in gepland tot aan de moment dat uw rolluik hersteld is zullen wij u niet achter laten en kunt u ons gewoon bellen voor informatie of vragen en beantwoorden wij die met alle kennis die wij hebben.

Hoe herstellen jullie dan mijn rolluik?

Goede vraag en ik heb daar het antwoord op. Wij bij ROMASS hebben een sterk team aan techniekers die paraat staan om uw rolluik te herstellen binnen no time. Onze techniekers komen met een volle servicebus, waardoor ze in 95% van de gevallen het probleem direct op locatie kunnen oplossen. Dus u hoeft u geen zorgen te maken dat als zij komen hun niet hun werk kunnen verrichten dus maak uw afspraak bij ons als u ooit een probleem heeft met uw rolluik.

Maar hoe maak een afspraak? 

Hier bij ROMASS is dat heel simpel bij ons heeft u 2 manieren. Manier 1 bij ons is online via onze website. Als u naar onze website gaat kunt u klikken op de knop ”online herstelling plannen” rechtsboven de pagina, daarna volgt u 7 gemakkelijke stappen, dan na die stappen krijgen wij uw afspraak binnen en wordt u gecontacteerd voor een confirmatie dat uw afspraak in de planning staat en er zo snel mogelijk een technieker uw kant op komt. Onze tweede manier is telefonisch, u kunt ons ook bellen en zo een afspraak inplannen. Als u ons belt krijgt u een collega aan de lijn en die collega helpt u van a tot z met het inplannen van de afspraak. En zo makkelijk gaat dat hier bij ROMASS.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons telefonisch contacteren of u kunt een kijkje nemen op onze website.

Telefoonnummer: 078484996

Website: romass.be

Comments are closed.