Ritregistratie bijhouden voor uw werk?

Wilt u voor uw werk het aantal gereden kilometers bijhouden? Bent u veel op pad of heeft u bijvoorbeeld veel medewerkers die voor u aan het rijden zijn naar klanten of naar afspraken? Dan is het belangrijk dat u altijd een overzicht heeft van deze kilometers. Het zou zonde zijn als u merkt dat er fraude wordt gepleegd met het aantal gereden kilometers. Dat wilt u toch ook voorkomen? Let er dan goed op hoeveel kilometers er wordt gereden door u en uw medewerkers. Wilt u ritregistratie bijhouden? Bij TraQz bent u aan het juiste adres. TraQz heeft namelijk een aantal oplossingen ontwikkeld, waardoor u het inzicht krijgt dat u nodig heeft. 

TraQz

TraQz heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan op het gebied van kilometerregistratie. Zij weten wat er belangrijk is en waar opgelet moet worden. Daarnaast kunnen zij u ook uitstekend adviseren hierover, zodat u precies het programma heeft dat bij u en uw situatie past. Een uitstekende service: daar kunt u op rekenen bij TraQz!

Ritregistratie bijhouden?

Wilt u ritregistratie bijhouden? Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wilt u meer weten? Surf naar de website van TraQz en ontdek de vele mogelijkheden. TraQz helpt u graag!

Comments are closed.