Rijschool Wageningen

Ben jij nog op zoek naar een geschikte rijschool om jouw autorijbewijs te halen? Mijn-rijles.nl helpt jou daar graag bij! Sinds kort hebben wij een actie lopen waarbij je tot het nieuwe jaar slechts 35 euro per uur betaalt voor onze rijlessen. Nog niet eerder kon jij voor zo weinig geld een rijles volgen! Deze rijlessen zijn bij rijschool Wageningen zelfs in de avond en in het weekend te volgen. Mijn-rijles.nl staat voor kwaliteit en een uitstekende service, en zal er alles aan doen om jou met een veilig gevoel op de weg te laten rijden.

Veel mensen vragen bij een rijschool gelijk naar het slagingspercentage, hierdoor krijgen ze een beetje een beeld van de kwaliteit van de rijlessen. Wij kunnen verklappen dat het slagingspercentage bij ons bijzonder hoog ligt, veel leerlingen slagen bij hun eerste praktijkexamen. Rijschool Wageningen heeft diverse pakketten voor jou in de aanbieding, de een heeft zou eenmaal wat meer rijlessen nodig dan de ander. Vanaf 700 euro bieden wij al een volledig pakket inclusief praktijkexamen aan!

Ons pakket van 1600 euro, het XL pakket, biedt jou 38 uur rijles, en gratis herexamen tot je geslaagd bent. Je bent dus voor 1600 euro verzekerd van je rijbewijs, hoeveel keer je ook over je examen doet. Het is uiteraard ook mogelijk om losse rijlessen te nemen en het praktijkexamen ook los aan te vragen, dit is alleen vrijwel altijd duurder dan een pakket. Nog vragen over rijschool Wageningen? Bel even naar +31 0 624882761 of stuur een mailtje naar info@mijn-rijles.nl.

Rijschool Wageningen | Mijn-rijles.nl

Comments are closed.