Rijschool Rotterdam

Heb jij net je 18e verjaardag gevierd en ben je woonachtig in Rotterdam of in de omgeving daarvan? Wil jij gelijk je rijbewijs halen? Dit kan bij Avanti Rijschool! Wij zijn een rijschool in Rotterdam die diverse rijbewijzen kunnen leveren. Dit kan een auto zijn, een motor, een vrachtwagen, noem het maar op. Ook is het mogelijk om theorie cursus bij ons te volgen, mocht je daar interesse in hebben.

Hoog slagingspercentage bij rijschool Rotterdam

Het slagingspercentage is bij Avanti rijschool zeer hoog te noemen, 50 tot 55% slaagt al bij de eerste poging! Dit is ver bovengemiddeld, u kunt er dus van op aan dat de rijlessen die avantirijschool geeft van hoog niveau zijn. Iedereen wil natuurlijk in een keer slagen, en bij deze rijschool in Rotterdam maakt u de meeste kans om dit te verwezenlijken. Kom daarom eens langs bij ons en vraag naar de mogelijkheden.

Kwaliteit en ervaring bij rijschool Rotterdam

Inmiddels bestaat Avanti bijna 30 jaar. Veel van onze instructeurs zijn al vanaf het begin bij ons in dienst, zij bezitten dus een enorme hoeveelheid aan ervaring. Deze ervaring komt zeker van pas bij de rijlessen die ze geven, ze zijn op elke situatie voorbereid. Op deze manier neemt u veilig deel aan het verkeer en zal het rijbewijs heel snel in bezit zijn, daar kunt u van op aan!

Rijschool in Rotterdam

Comments are closed.