Rijschool Nieuwegein

In Nieuwegein je rijbewijs halen? Dat kan nu bij Rijschool Troy! In Nieuwegein, maar ook in Utrecht en IJsselstein is het mogelijk! Heb jij al wekenlang de plannen om je rijbewijs te halen, maar wist je nog niet welke rijschool je zou gaan kiezen? Aarzel niet langer en kies voor Rijschool Nieuwegein, wij zullen er alles aan doen om jou zo snel mogelijk je rijbewijs te laten halen.

Wij bieden het B-rijbewijs aan in een schakelauto. Dit is het rijbewijs wat door het land het meest behaald wordt, de meeste mensen rijden tenslotte in een auto. Door de ervaring die onze rijinstructeurs op jou overbrengen krijg jij een veilig gevoel op de weg. Dit is belangrijk, je moet je namelijk veilig en zelfverzekerd voelen om jezelf goed op de weg te begeven en geen fouten te maken. Rijschool Nieuwegein doet er echt alles aan om dit te bewerkstelligen!

Wij hebben diverse soorten pakketten in de aanbieding, dit kan zeer interessant zijn voor jou! Pakketten zijn namelijk vrijwel altijd goedkoper dan het afnemen van losse rijlessen. Kijk voor meer informatie op de website van Rijschool Nieuwegein! Losse rijlessen zijn er al vanaf 30 euro, pakketten al vanaf 530 euro, dit is inclusief praktijkexamen. Voor meer vragen of om een afspraak te maken, bel even met 030-8080317.

Rijschool Nieuwegein

Comments are closed.