reparatie rolluik Maastricht

Reparatie rolluik Maastricht.
Woont u in de omgeving van Maastricht en heeft u een kapotte rolluik? Dan bent u bij ROMASS aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw rolluik zo snel mogelijk is gemaakt. Onze monteurs wonen en werken door heel Nederland, u hoeft zich daarom geen zorgen te maken dat u lang moet wachten totdat uw rolluik weer gemaakt is.

De monteurs van ROMASS zijn 24/7 bereikbaar, hebben meer dan 20 jaar ervaring, zijn binnen twee uur ter plaatse en kunnen alle types en merken rolluiken maken. Daarnaast beschikken onze monteurs over de benodigde certificaten en worden ze regelmatig bijgeschoold. Hierdoor weten onze monteurs elk probleem op te lossen aan alle types en merken rolluiken. Doordat onze monteurs regelmatig worden bijgeschoold weten ze de nieuwe technologieën, waardoor ze elk probleem op kunnen lossen.

Hoe kunt u een monteur inschakelen?
U kunt online een afspraak maken om de storing van uw rolluik te laten repareren. U moet daarvoor wel alle stappen doorlopen in het formulier, zodat wij de meest geschikte monteur naar u kunnen sturen. Wanneer wij de afspraak ontvangen hebben, bellen we u zo snel mogelijk om de afspraak in te plannen. U krijgt dan een e-mail met daarin de bevestiging van de afspraak en een storingsnummer wat je goed moet bewaren. Met ruim 20 jaar ervaring komt de monteur uw probleem oplossen. Aan het einde krijgt u een rapport waarin alle werkzaamheden die de monteur heeft verricht in staan.

Comments are closed.