Relaxte online spel beschikbaar in Nederland

Eigen dorp opbouwen

Doordat het gespeeld word op gevari�erde apparaten kunt u zeer exact uw buurtschap opbouwen en dit zorgt dat er zowat geen identieke dorpen voorkomen.

Evolutie met Clash of Clans cheats

Spel draait om het opbouwen van je eigen plekje. Het eindpunt is om dit dorp zo lekker mogelijk te scheppen door spullen te ontplooien. Er zijn veelal hacks / cheats beschikbaar. U kunt hierbij denken aan het evalueren van je gevechtstroepen en ontwikkelen van een slimme beleid in de conflict. Het dorp kunt u overigens ontwikkelen met poen en elixer wat u kunt bedwingen op andere spelers of kunt overwinnen in goudmijnen en elixerpompen.

Want u zal merken dat u spelenderwijs doorlopend extra opties ontdekt en het spel zodoende alleen maar leuker word. Hoe meer u het spel begrijpt, hoe verder u erin meegezogen zal worden. We begeren u al zeer veel genoegen met het spelen van dit enorme spel!

Bekers

Om te kunnen laten bekijken hoe degelijk u wel niet in dit grappige spelletje bent, kunt u bekers verkrijgen. Deze bekers win je door overige speler te verslaan in een duel en als je dit duel wint, verdien je hier bekers mee.Verlies je echter dan raak je bekers kwijt. Voor nog meer wisselwerking en samenwerking in het spel zijn de zogenoemde clans gefantaseerd. Je kunt met je vrienden samenwerken en matchen met andere clans. Daarnaast kun je ook nog in twee gevarieerde chats communiceren met andere spelers.

Individueel kies ik voor een cheat

De ene praatchat is voor een ieder die het spel wilt spelen. In de afwijkende chat kun je alleen kletsen met spelers van jouw bende en deze word dan ook wel clanchat genoemd. Als dit u al een wat attractief in de oren klinkt dient u het beslist eens uit te proberen.

Als u een enigszins vertrouwd bent met de digitale wereld en eigentijdse communicatiemiddelen heeft u er mogelijkerwijs wel eens van gehoord: clash of clans. Dat is op dit moment een van de uiterst populaire spellen op het internet. Als u wilt beseffen wat dit gezelschapsspel gedetailleerd inhoudt kunnen wij u dat trachten uit te leggen. Voor het spelen van clash of clans heeft u een internetverbinding nodig en een apparaat met touchscreen.

Comments are closed.