Reizen met Logitaxi

Logitaxi is een taxicentrale die zijn meeste ritten rijdt in Almere en omgeving. Zij brengen u naar uw gewenste bestemming, ook als deze buiten dit gebied ligt. Niet alleen in Almere maar door heel het land. Ze hebben zelfs een speciale service die u naar Schiphol brengt, deze geldt ook voor andere vliegvelden in heel Europa. 

Ontspannen de vakantie in

Heeft u de vakantie voor de koude wintermaanden al geboekt? Vergeet dan niet het vervoer naar Schiphol of een vliegveld elders te regelen. Logitaxi brengt u naar de gewenste bestemming. Voor 50 euro wordt u vanaf Almere naar Schiphol gebracht. Maar als u reist vanaf een vliegveld zoals Eindhoven of in België, Duitsland, Luxemburg of Frankrijk, ook dan brengt deze taxicentrale u naar het vliegveld. Hierdoor kunt u op een ontspannen manier uw vakantie in gaan en wordt u veilig vervoerd.

Over Logitaxi

Logitaxi is die betrouwbare taxicentrale die overdag, ‘s nachts en in het weekend rijdt en waar u altijd van op aan kunt. Ook voor last minute klussen zijn zij te bereiken, bijvoorbeeld als de NS weer niet wil meewerken en u op een treinstation gestrand bent. Logitaxi is 24 uur per dag bereikbaar. Weet bij wie u terecht kunt voor een rit naar Schiphol of een andere bestemming. Neem contact op met Logitaxi, dat kan zowel via de website als per telefoon. Hoe u hen ook contact of wat uw wensen ook zijn: deze taxi Almere brengt u overal naartoe.

Comments are closed.