Reizen met de auto

Afgelopen jaar ben ik voor het eerst sinds tijden weer op vakantie gegaan. Gezien het feit dat ik niet met het vliegtuig durf, besloot ik altijd met mijn familie gewoon in Nederland te blijven en in ons eigen kikkerlandje vakantie te vieren. Gezien het feit dat ik nu de beschikking heb over een geweldige auto, heeft dit mij ertoe aangezet, dat ik afgelopen jaar naar een glamping in Frankrijk ben gereden. 

Een verre reis met de auto

Voor het eerst ben ik naar een ver land gereden met de auto. Gezien het feit dat mijn vorige auto niet geweldig was, kon ik het dus ook niet maken om grote afstanden af te leggen. Gelukkig kan dit tegenwoordig wel, en dus was het voor mijn kinderen ook gelijk de eerste keer dat zij in het buitenland kwamen. Voor hen was het een geweldige ervaring, gezien het feit dat zij dol op kamperen zijn. Mijn vrouw en ik konden daarnaast genieten van al het luxe wat een safaritent te bieden heeft.

Glamping Frankrijk

Wilt u ook genieten van een glamping in Frankrijk. Dan is glampings Frankrijk voor u de oplossing. Het kampeergevoel, maar dan op een luxe manier ervaren. Een uniek concept, maar in mijn ogen een geweldig concept!

Comments are closed.