RECARO Monza Nova Seatfix kinderstoel in leder leverbaar

kinderstoelDe RECARO Monza Nova Seatfix kinderstoel is vanaf nu wederom als Special Edition ook volledig in het zwart leder uitgevoerd en in een beperkte opgave verkrijgbaar.

Het model Monza Nova Seatfix is één van de meest populaire kinderstoelen in het programma van BCS Recaro. De meegroeistoel is geschikt voor de leeftijdsgroepen II en III en is door zijn vele verstelmogelijkheden volledig aan te passen aan het gewicht en lengte van het kind. De RECARO Seatfix verankeringen aan de zitting zorgen voor een nog veiliger vervoer van het kind doordat de stoel daadwerkelijk aan de Isofix-punten van de auto bevestigd worden. De autokinderstoel is zelfs voorzien van luidsprekers in de hoofdsteun waar de eigen mp3- of DVD-speler op aangesloten kan worden. Wanneer leder niet uw keuze is, dan is de kinderstoel ook leverbaar in acht andere bekledingsvarianten. Deze Special Edition van de RECARO Monza Nova Seatfix is in een kleine serie gemaakt en dus leverbaar zolang de voorraad strekt.

Mocht u geïnteresseerd zijn kijk dan op onze website bcsrecaro.nl waar ook alle overige RECARO kinderstoelen te vinden zijn. Uiteraard kunt u voor deze Special Edition ook direct contact met ons opnemen via info@bcsrecaro of via telefoonnummer +31(0)226-745010. Wij staan u graag bij in het kiezen van een geschikte kinderstoel.

Comments are closed.