Puistjes Uitknijpen….Niet doen!

Puistjes uitknijpen, je zou wel willen, maar doe dit niet! Je ziet een puist, die hoort er niet en je wil die zo snel mogelijk verwijderen, begrijpelijk. Je wil niet dat iemand je ziet met die grote puisten op je gelaat en daarom wil je  stante pede eventjes die puistjes uitknijpen. Dit komt je waarschijnlijk bekend voor. Ik wil je toch aanraden om er zoveel mogelijk af te blijven, en wel om volgende redenen:

 

  1. Hoe meer je duwt, des te meer puisten je zult verkrijgen
  2. Éénmaal je begint met puistjes uitknijpen wordt de drang alleen maar groter om dit nog meer te gaan doen, op die manier val je ook de niet-rijpe puisten aan…niet doen!
  3. Je duwt, je duwt nog iets harder, je duwt te hard en er ontstaan verwondingen.

Als je het puistjes uitknijpen toch niet kan laten, zorg ervoor dat je enkel de rijpe puistjes gaat uitduwen en ontsmet je handen eerst vooraleer je eraan begint. Doe het dus niet zomaar vlug vlug om het even waar…Nadat je het  rijpe puistje hebt uitgeknepen ontsmet dan opnieuw de handen en ga de huid reinigen met een milde reinigingslotion op natuurlijke basis.

Puistjes uitknijpen is en blijft in eerste instantie toch wel iets wat je moet vermijden. Maar je gelaat is het eerste wat de mensen zien en dit wil je zo mooi en egaal mogelijk houden. En dat is ook waar ik je mee zal helpen. Ik bied je tal van tips en trics aan om je huid opnieuw in een uitzonderlijk mooie staat te brengen. Dit is mijn passie waar ik al vele mensen mee heb geholpen… wil je de irritatie wegnemen, de roodheid wegnemen , de jeuk wegnemen?

Wil je de drang naar puistjes uitknijpen wegnemen? Klik voor verdere info!

 

Comments are closed.