Professioneel schoonmaakbedrijf Rotterdam

Bent u op zoek naar een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf Rotterdam en omstreken voor een eenmalig of periodiek schoonmaakonderhoud? Of bent u op zoek naar een specialist in diverse specialistische reinigingen? Dan bent u op zoek naar Constant Dienstverlening. Constant Dienstverlening is een professioneel schoonmaakbedrijf waar alleen goed opgeleide en ervaren medewerkers werken in aan diverse klussen in de regio Rotterdam. Zij doen dat voor zowel het midden- als het kleinbedrijf. Daarnaast werken zij voor Verenigingen van Eigenaren, vastgoed- en VvE-beheerders, woningcorporaties, scholen, instellingen en andere organisaties.

Contact met een rayonleider

Uw contactpersoon bij Constant Dienstverlening zal altijd één en dezelfde persoon zijn, uw eigen rayonleider. Door te kiezen voor één aanspreekpunt, is er sprake van duidelijke en korte communicatielijnen. Uit ervaring weten wij dat dit prettig werkt. Daarnaast kunt u bij hem of haar terecht voor meer informatie over onze andere schoonmaakdiensten:

  • Interieuronderhoud;
  • Glazenwasserij;
  • Specialistische reiniging;
  • Levering sanitaire artikelen;
  • Vloeronderhoud en
  • Gevelonderhoud.

Voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd geraakt in Constant Dienstverlening en wil u meer informatie over de diensten die zij aanbieden om zo te zien wat zij voor u kunnen doen? Bekijk vandaag nog de website voor een compleet overzicht en maak geheel vrijblijvend een afspraak met deze specialisten in schoonmaken.

Comments are closed.