Proefabonnement afsluiten

Als je lid wilt worden van een krant of tijdschrift zul je goed moeten overwegen of je er wel voor een lange tijd aan vast wilt zitten. Als je hier nog sterk over twijfelt en nog geen definitieve keuze wilt maken dan kun je er voor kiezen om een proefabonnement afsluiten. Met een proefabonnement kun jij namelijk eerst testen of de krant of het tijdschrift wel bij je past.

Waar kan ik een proefabonnement op afsluiten?

Op bijna iedere krant of tijdschrift is het mogelijk om eerst een abonnement op proef te nemen. Of je nou het voetbal magazine, de prive, de tina, de telegraaf of de volkskrant wilt lezen allemaal bieden ze jou eerst een abonnement op proef aan. Het afsluiten van zo’n abonnement kan gemakkelijk online.

Een proefabonnement met tablet kado

Ook is een groot voordeel van het afsluiten van dit soort abonnementen dat ze vaak een leuk welkoms cadeau geven. Dit kunnen kleine kadootjes zijn van een paar euro. Maar er is ook de mogelijkheid voor een abonnement met tablet kado. Dan krijg jij bij het afsluiten van een abonnement op de krant een gratis tablet. Zo betaal jij in verhouding haast niks voor je lidmaatschap en krijg jij ook nog iedere morgen de krant.

Comments are closed.