Problemen met het inloggen op Facebook?

Inloggen op Facebook, niet altijd lukt het even goed. Helaas is dit een veel voorkomend probleem en kunnen we er niet veel tegen doen. Toch zijn er oplossingen waardoor je, zonder al te veel moeite en problemen, veilig kunt inloggen op Facebook. Met de hulpmiddelen van de nieuwste browser en ook die van de officiële apps kun je bijna altijd ingelogd blijven en hoef je niet elke keer weer opnieuw jouw gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Dit zorgt er voor dat je snel en eenvoudig je laatste updates kunt plaatsen.

Wachtwoord bepalen

Om veilig te kunnen inloggen is het verstandig om een sterk wachtwoord te nemen. Dit wachtwoord zal aan een aantal eisen moeten voldoen om ook daadwerkelijk veilig genoemd te kunnen worden. Zo moet je wachtwoord lang zijn, het liefst ook cijfers bevatten en als het kan ook nog uit kleine én hoofdletters bestaan. Deze drie eisen zorgen voor een enorm sterk wachtwoord.

Het probleem is vaak niet dat men geen sterk wachtwoord kan verzinnen. Het gaat vaak mis bij het onthouden van dit wachtwoord. De meeste mislukte login pogingen ontstaan omdat men het eigen wachtwoord vergeten is. Vaak wil een ezelsbruggetje nog wel eens helpen om het wachtwoord te onthouden. Of neem bijvoorbeeld een oud adres waar je ooit gewoond hebt als wachtwoord, deze bevat namelijk alle elementen voor een veilig wachtwoord!

Comments are closed.