Powerbank bestellen

Wij leveren Powerbanks voor alle elektronische apparaten. Powerbankgigant is volledig gericht op het leveren van deze powerbanks. Omdat we ons richten op deze producten, kunnen wij een breed scala van powerbanks aanbieden. Een externe batterij kunt u bij ons kopen vanaf € 12,95. Hieronder geven we kort uitleggen wat een power bank is en hoe het werkt.

Wat is een powerbank?

Powerbanks groeien de laatste jaren sterj in populariteit. Dit komt omdat de smartphones en andere elektronische apparaten zijn voorzien van batterijen die slechts voor een beperkte tijd te gebruiken zijn.. U kunt ook de Power Bank als een mobiele lader op uw telefoon, tablet of andere elektronische apparatuur eenvoudig aanzetten. Met zijn lage gewicht en kleine formaat, kunt u de powerbank gemakkelijk mee nemen. Smartphones en andere apparaten met lege batterijen zijn geschiedenis! Powerbank kopen doe je bij Powerbankgigant.nl.

Hoe werkt het?

De powerbank werkt volgens hetzelfde principe als een batterij. Maar batterijen zijn geplaatst in het apparaat en de externe batterij fungeert als een extra batterij die u de batterij in de telefoon vollaad . Sluit de USB-kabel aan op de powerbank en het andere uiteinde in het stopcontact van stroom. De tijd voor volledige lading is afhankelijk van de capaciteit van de externe batterij. Als de batterij in de Power Bank volledig is opgeladen, kunt u de gewenste smartphone, tablet of ander apparaat opladen door de USB-kabel aan te sluiten op de Power Bank.

Comments are closed.