Poule-It opent nieuwe WK Pool website

Het WK staat voor de deur, tijd voor de WK pool!

bedrijfspoolZoals ieder jaar denkt elke vriend, collega of familielid exact te weten hoe het WK gaat verlopen. Om elkaar uit te dagen en een extra spanningselement toe te voegen aan het WK, heeft Poule-It de WK Poule 2014 ontwikkeld. Dit online pool systeem is gratis te gebruiken voor iedereen!
Poule-it is ontstaan uit de goed geslaagde pool website van het EK 2008. Aangezien de magische ‘5000 leden’ grens toen met gemak werd gehaald kwam het idee op om voor elk EK en WK een pool te organiseren. Sindsdien neemt het aantal deelnemers elke keer toe. Zo waren er voor het EK van 2012 ruim 12000 aanmeldingen! Geen slechte score voor een voetbalpool waar geen grote organisatie achter zit en die nauwelijks reclame heeft gemaakt.

Het voorspellen van de wedstrijden

Nog tot de start van het WK is het mogelijk om de wedstrijden te voorspellen. Daarna worden alle voorspellingen ‘bevroren’ en zijn deze voor iedereen zichtbaar. En dan maar hopen dat je favoriet er niet meteen in de eerste ronde uitvliegt! Het is toch altijd weer bijzonder om te zien dat een enkeling vrijwel alle finales akelig goed voorspeld heeft. Hier staat dan ook een mooie prijs tegenover.

Een WK Pool voor uw bedrijf?

Naast de gratis pool biedt Poule-It ook de bedrijfspool aan. Dit is een op maat gemaakte pool op een aparte website speciaal voor bedrijven of verenigingen. Zo kan uiterlijk van de website worden aangepast aan de wensen van de klant, wordt het logo van het bedrijf prominent in beeld gebracht en kunnen social media kanalen worden gekoppeld aan de WK pool.

Gratis meespelen?

Meedoen met onze WK pool kan op www.poule-it.nl

Comments are closed.