Pokémon go team instinct

Pokémon Go’s Team Instinct is niet precies gestegen naar de top van het spel, maar de leden zijn een hechte, fel toegewijde groep. In de free-to-play mobiele game, worden spelers bij het bereiken van niveau 5 gevraagd om zich te verbinden met een van de drie Pokémon Go teams: Instinct, Mystic of Valor.

Hier is alles wat u moet weten over Pokémon Go’s Team Instinct.

  1. Zij geloven in vertrouwen en Intuïtie – Pokémon Go’s Team Instinct wordt gedreven door vertrouwen in de Pokémon. Team Instinct leider, Spark, zegt dat hij gelooft dat zijn Pokémon een uitstekende intuïtie hebben en hij speculeert dat het geheim van deze intuïtie is gerelateerd aan de manier waarop ze uitkomen. Tot slot zegt hij dat ze nooit zullen verliezen als ze vertrouwen in hun instincten hebben, vandaar de naam van de groep. Ter vergelijking, is Team Mystic gedefinieerd door wijsheid, wetenschap, en rust, terwijl Team Valor wordt bepaald door de sterkte, kracht en doorzettingsvermogen. Dat gezegd zijnde, is het ook zo dat niet alle spelers bewust voor Team Instinct kiezen om hun voorkeur voor Spark. Sommigen doen dat alleen maar omdat geel hun favoriete kleur is of omdat de eerste Pokémon-spel dat ze speelden Pokémon Geel was.
  2. Zij zijn het minst populaire Team – Om wat voor reden dan ook, Team Instinct lijkt aanzienlijk minder populair dan de andere twee groepen, Team Mystic heeft de meeste leden en met Team Valor komt op de tweede plaats.

In een recente Kotaku poll van 100.000 gamers, hebben slechts 23 procent gezegd dat ze Team Instinct gekozen hebben. Ter vergelijking met, 29 procent van de spelers die kozen voor Team Valor en 37 procent koos voor Team Mystic. Velen voelen zich aangetrokken tot Team Instinct vanwege de underdog vibe; Mystic is de overweldigende favoriet in de Pokémon Go online community, en Valor is niet ver achter, maar Instinct heeft misschien wel de grootste gevoel van kameraadschap vanwege zijn intieme karakter.

Comments are closed.