Philips CitiScape SHL5905BK

De Philips CitiScape SHL5905BK is een koptelefoon van hedendaagse kwaliteiten in een retro jasje. Het geluid dat dit prachtdingetje oplevert is uiteraard van sublieme kwaliteit door de nauwkeurig afgestelde 40mm-drivers. Kraak helder zoals we in de meeste gevallen gewend zijn van Philips koptelefoons. Tegenover deze briljant heldere klanken staat dan wel weer een wat mindere, niet al te diepe bas tegenover

Dynamische drivers van 40 mm

Laat je lekker gaan met muziek die indruk maakt, dankzij krachtige drivers van 40 mm die zorgen voor een diep, dynamisch basgeluid. Met de enorme historie van Philips op het gebied van uitstekend geluid kun je erop vertrouwen dat je CitiScape-hoofdtelefoon zorgt voor een levendige, meeslepende geluidservaring – waar je ook bent.

Isolerende oorkussens

Maak deel uit van het wervelende stadsleven maar niet van het lawaai, met geluidsisolerende oorkussens. De ongelooflijk zachte oorkussens omsluiten de luidsprekers rond je oren en zorgen voor een perfecte afsluiting. Je kunt alle geluidsdetails duidelijk waarnemen en optimaal genieten van je favoriete muziek. Doordat hij is ontworpen om de druk op je oren te verminderen, kun je je CitiScape-hoofdtelefoon lang achter elkaar dragen zonder dat het oncomfortabel wordt.

Telefoongesprekken aannemen met de geïntegreerde microfoon

Je CitiScape-hoofdtelefoon heeft een geïntegreerde microfoon, zodat je eenvoudig kunt schakelen tussen het luisteren naar muziek en het aannemen van telefoongesprekken. Dit maakt het makkelijk om in contact te blijven en met de mensen die belangrijk voor je zijn en tegelijkertidj te genieten van je muziek.

MusicSeal

Of je nu luistert naar de scheurende gitaarriffs van een metalband of de lieflijke sopraanzang van een operadiva, MusicSeal zorgt ervoor dat je met je CitiScape-hoofdtelefoon je favoriete muziek kunt beluisteren zonder dat er iemand meeluistert. Met dubbellaagse wanden binnen in de oorschelp en degelijke randen tussen de kussens van de hoofdtelefoon en de behuizing schermt deze innovatieve functie elke beat volledig af. Tegelijkertijd voorkomt MusicSeal dat omgevingsgeluid binnendringt en je luistergenot verstoort.

Comments are closed.