Peugeot sloperij voor hergebruik Peugeot onderdelen

Gespecialiseerde Peugeot sloperijen

sloperijen zijn bedrijven die er op gericht zijn om de auto’s die een gevaar op de weg vormen uit handen van mensen te nemen en de auto’s op de juiste manier uit elkaar slopen. Vaak denken mensen dat hun kapotte of beschadigde Peugeot niet veel meer waard is maar dat is vaak niet het geval. De sloperij is juist blij met een kapotte of beschadigde auto omdat hier vaak nog veel bruikbare onderdelen in zitten. Dat is ook meteen de reden dat je vaak nog wat geld kunt ontvangen voor jouw beschadigde of kapotte Peugeot.

Hergebruik Peugeot onderdelen is goed voor het Milieu

De Peugeot sloperij betaalt je een bedrag voor de auto zodat zij de auto daarna uit elkaar kunnen slopen. De onderdelen in de auto die nog goed werken worden op een ervaren manier uit de auto verwijderd en kunnen dan in een andere auto terecht komen. Dat is het geval omdat de Peugeot sloperij de werkende onderdelen opnieuw te koop aanbieden. Hoe erger de schade aan het voertuig is des te minder kan er ook hergebruikt van de Peugeot worden en dat zal je dus in het bedrag dat de sloperij je voor jouw sloopauto biedt terug zien.

Strenge regelgeving voor Peugeot sloperij

De Peugeot sloperijen hebben de laatste jaren wat minder concurrentie omdat de regels voor deze bedrijven erg aangescherpt zijn. De kleinere Peugeot autosloperijen konden zich niet aan de regels houden of moesten hier voor heel veel veranderingen doorvoeren. Die veranderingen doorvoeren zou hen zoveel geld kosten dat de stekker uit het bedrijf werd getrokken. Er zijn de laatste jaren dus veel Peugeot autosloperijen gesloten wegend de aangescherpte regels en de bedrijven die overgebleven zijn voldoen vaak wel aan die aangescherpte regels.

Peugeot onderdelen specialist – Van der Ven Autorecycling  – 0165-559230

Comments are closed.