Payroll is top

Afgelopen jaar is onze onderneming op zoek gegaan naar een bedrijf dat is gespecialiseerd in payrolling. Op deze manier wilt ons bedrijf de volledige zekerheid krijgen op het gebied van arbeids-, sociaal-, discaalrechtelijke aspecten. Op deze manier heeft de onderneming niet de eigen werknemers onder de hoede, maar is de payroller eigenlijk diegene die de baas is juridisch gezien van de werknemers.

Dit brengt vele voordelen met zich mee, want op deze manier kunt u flexibel omgaan met de inzet van het personeel en heeft u bovendien ook nog eens veel minder werkgeversrisico. Bovendien zijn de personeelskosten voor u een stuk lager, en heeft u minder kosten bij bijvoorbeeld het ziekteverzuim van één van de werknemers. Zo heeft mijn baas afgelopen jaar een werknemer gehad die meer ziek dan op het werk was, maar die wel gewoon doorbetaald werd. Op een gegeven moment is hij in het casino gespot, waar hij met zijn vriendin zat te gokken. Echter was hij gelijk ontslagen, maar ziekteverzuim is dus iets wat veel geld kan kosten.

Meer informatie over payroll

Wil jij meer informatie over payroll, en ben je benieuwd naar de kosten hiervan? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande artikel voor meer informatie hierover.

Comments are closed.