Paxton Access

Paxton Access is de nummer één in toegangscontrole en beveiliging. Al sinds 1985 ontwikkelt Paxton Access innovatieve en betrouwbare toegangscontrolesystemen die uw bedrijfspand beveiligen.

Stel zelf de toegangsgegevens in met de slimme oplossingen van Paxton Access

Als ondernemer wilt u uw bedrijfspand en medewerkers beschermen tegen ongewenste gasten. Goede beveiliging is van groot belang. Naast externe beveiliging bieden wij ook toegangscontrole mogelijkheden binnen het gebouw. Uw personeel moet niet zomaar overal in en uit kunnen lopen. In bepaalde ruimtes bevinden zich tenslotte vertrouwelijke gegevens of kostbare apparatuur en bezittingen.

Er zijn verschillende toegangscontrolesystemen op de markt, van simpelweg werken met sleutels tot complexe (en vaak ook dure) beveiligingssystemen. Er is een reden dat ondernemers de voorkeur geven aan elektronische systemen boven ouderwetse sleutels die kwijtraken of in de verkeerde handen terechtkomen. Met een elektronisch toegangscontrolesysteem stelt u zelf in wie wanneer tot welke ruimte toegang heeft.

Paxton Access biedt de oplossing die past bij uw bedrijf en binnen uw budget

De aanschaf van een elektronisch toegangscontrolesysteem hoeft echt geen fortuin te kosten. Paxton Access biedt verschillende varianten tegen verschillende prijzen, altijd eerlijk en scherp. U kunt zelf kiezen voor het systeem dat past bij uw bedrijf en binnen uw budget. U kunt kiezen voor systemen waarbij de toegangsgegevens per toegangslezer worden geregistreerd, maar Paxton Access biedt ook systemen waarbij de toegangsgegevens op één centrale plek worden geregistreerd en beheert. Alle opties hebben hun eigen kenmerken en voordelen. Wilt u weten wat Paxton Access voor uw bedrijf kan betekenen? Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.

Comments are closed.