Packstore, wat een fijne service!

Ik was op zoek naar een sociale werkplaats voor het inpakken van mijn producten die ik daarna kon versturen naar mijn klanten. Ik kwam terecht bij Packstore en was enorm verrast door het concept en mogelijkheden die zij mij aanboden! Ze noemen zichzelf geen sociale werkplaats, maar een bedrijf wat maatschappelijk verantwoord onderneemt. Dit past ook veel beter bij wat ze daadwerkelijk doen, vind ik. Dat klinkt ook mooier dan sociale werkplaats Bunnik.

Zelfs spoedklussen worden op tijd afgeleverd!

De klus die ik door Packstore wilde laten uitvoeren was nogal een spoedklus, ik was blij dat zij aanboden om zelfs in het weekend door te werken. Op vrijdagochtend gaf ik ze de opdracht om mijn artikelen in te pakken en de maandagochtend daarna stond alles al voor mij klaar! Een geweldige service! Ik heb zelfs een deel van de producten nog een paar dagen bij hen opgeslagen, zodat ik deze de week erna zelf naar de klant kon brengen.

Blij verrast ben ik door deze geweldige service. Op dit moment laat ik ook spullen stickeren en overweeg ik gebruik te maken van andere diensten van Packstore, lekker alles onder één dak. Ik vind het ook fijn dat ze medewerkers in dienst nemen die geen eerlijke kans op de arbeidsmarkt krijgen. Zo krijgen deze mensen deze wel!

 

Comments are closed.