OranjeVM vermogensbeheer vergelijken

Nederland kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

De Pierre & Vacances – Center Parcs Groep
De Pierre & Vacances – Center Parcs Groep staat bekend als dé marktleider op het gebied van ontwikkeling en beheer van toeristische accommodaties in Europa. Zij ontwerpt, bouwt en beheert al 45 jaar vakantieappartementen en huizen. Daarnaast is het begrip ‘recreatie makelaardij’ door de groep naar een hoger niveau gebracht.
De in Parijs beursgenoteerde groep heeft inmiddels zes verschillende labels en beschikt momenteel over het mooiste aanbod van Europa. Dit maakt de groep tot marktleider met betrekking tot recreatieve en toeristische mogelijkheden in en rondom de vakantieparken. De vastgoedafdeling van de groep biedt particulieren de kans om te investeren in appartementen en huizen die door de groep in Europa worden beheerd. Onze makelaars van recreatiewoningen bevinden zich in de landen waar onze parken staan; Nederland, Frankrijk, België, Groot-Brittannië en Duitsland.

Cijfers van de groep

> 24.000 particuliere eigenaren
> 50.000 beheerders van appartementen en huizen aan zee, in de bergen, op het platteland en in de stad
> 7,5 miljoen klanten per jaar die verblijven in de vakantiehuizen en parken van de Groep
> 1,47 miljard euro omzet (op 30/09/11)
> 6 aanvullende labels: Pierre & Vacances, Center Parcs Europe, Maeva, Adagio ApartHotel, Les Senioriales en Sunparks

Comments are closed.