Opstalverzekeringen

Door opstalverzekeringen te vergelijken kan u veel besparen op uw uitgaven.

Betaalt u niet teveel? Om de premies van opstalverzekeringen te vergelijken kunt u gebruik maken van de site 123opstalverzekeringen.nl. Dit is een betrouwbare site die u snel een resultaat laat zien van de kosten voor de opstalverzekering van de diverse aanbieders. Na het invullen van de gevraagde gegevens wordt binnen enkele ogenblikken een overzicht van de premies van de door u gewenste verzekering getoond. Doe daarmee uw voordeel en bespaar op uw verzekeringskosten.

De opstalverzekering

Als u een eigen woning bezit heeft u een opstalverzekering nodig om eventuele schade die daaraan ontstaat te verzekeren. Deze verzekering is niet wettelijk verplicht maar wel verstandig om bij schade aan de woning deze te kunnen claimen bij uw verzekeringsmaatschappij. Bij het afsluiten van een hypotheek, voor aankoop van de eigen woning, wordt een opstalverzekering meestal wel verplicht gesteld door de hypotheekverstrekker. De schade aan uw woning wordt door deze verzekering gedekt bij bijvoorbeeld: waterschade, storm, bliksem en/of brand. De voorwaarden kunnen per verzekeraar verschillen. Deze voorwaarden worden vermeld in de polisvoorwaarden van de verzekering. Het is aan te raden om de premies op 123opstalverzekeringen.nl te vergelijken omdat de premies per verzekeraar nogal kunnen verschillen. Hier kunt u uw voordeel mee doen en op uw uitgaven besparen.

De inboedelverzekering

Naast een opstalverzekering is een inboedelverzekering belangrijk. De inboedelverzekering is net zoals de opstalverzekering een woonverzekering. Een inboedelverzekering is aan te raden om eventuele schade aan uw inboedel te verzekeren na breuk, beschadiging of verlies, maar is niet wettelijk verplicht. De inboedel is dan gedekt tegen bijvoorbeeld: diefstal, brand, breuk en waterschade. De voorwaarden kunnen per verzekeraar verschillen en deze worden vermeld in de polisvoorwaarden van de verzekering. Onder de inboedel verstaat men alle verplaatsbare onderdelen in uw huis en schuur/garage. Bij een nare ervaring als inbraak of brand bent u dan in ieder geval verzekerd tegen de ontstane materiële schade.

Op de site 123opstalverzekeringen.nl kunt u ook de premies voor de inboedelverzekering vergelijken.

Bespaar op de premie voor opstal- en/of inboedelverzekering door te vergelijken!

Comments are closed.