Operation Repo is nep

Operation Repo is een populaire amerikaanse TV serie waarbij auto’s worden terug gevorderd van mensen die de rekeningen niet hebben betaald. De serie is razend populair geworden in Nederland omdat veel mensen zich in de schoenen kunnen verplaatsen van de mensen die achter lopen in de rekeningen. Het is een combinatie van drama en geweld wat veel mensen met spanning aan de buis weet te kluisteren in afwachting tot de volgende aflevering. Wat veel mensen niet weten, is dat het nep is.

Dit zal waarschijnlijk als een grote teleurstelling overkomen naar veel mensen die de serie trouw volgen, maar het is helaas de waarheid. De situaties zijn gebaseerd op waar gebeurde verhalen, maar alles is nagespeeld en natuurlijk hier en daar gedramatiseerd. Operation Repo is niet de enige nep-serie, Jersey Shore, Hardcore Pawn en Achter gesloten deuren zijn ook allemaal nep.

Nederland neemt maatregelen als het om auto’s kopen gaat

Rekeningen niet kunnen betalen is een hele nare ervaring voor een gezin, ook al is Operation Repo nep, mensen krijgen wel uiteindelijk te maken met deurwaarders of inbeslagnames als de situatie uit de hand loopt, wat natuurlijk nooit wenselijk is. Mensen gaan steeds voorzichtiger met hun geld om, we kunnen duidelijk aan de cijfers zien dat de nieuwe auto verkoop sterk daalt terwijl de 2de hands auto inkoop stijgt. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat 81% van de Nederlanders liever geen financiering afsluiten voor het kopen van een auto maar liever een leuke occasion opzoekt op een occasion verkopen site om er zeker van te zijn dat ze niet in de problemen komen.

Occasion verkoop via ikwilvanmijnautoaf.nl stijgt

Dit betekent dat er steeds meer dealers failliet gaan maar dat aan de andere kant particuliere auto verkoop blijft groeien tijdens de crisis, occasion verkoop sites zoals ikwilvanmijnautoaf.nl hebben het nog nooit zo druk gehad. De auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl is erg populair omdat het aanmelden simpel, vrijblijvend is, en ook nog eens gratis. Eenmaal aangemeld krijgt u gegarandeerd binnen 48 uur al een bod van een erkende auto inkoop bedrijf die ook nog eens contant uitbetaald bij de sleuteloverdracht, dit is de ideale oplossing voor de particuliere auto verkoper die snel van zijn occasion af wil.

 

 

 

 

Comments are closed.